蟲。草。螳-- 食蟲植物專賣店、螳螂專賣店

有冇人想訂加濕機呀.. [複製鏈接]

VIP

Medal No.1 Medal No.2 Medal No.3 Medal No.4 Medal No.5 Medal No.6

尋日訂.. 今日收到..
一陣POST 相先.. ^^
斧螳~~~
係我最鍾意o既螳螂.. ^^

VIP

Medal No.1 Medal No.2 Medal No.3 Medal No.4 Medal No.5 Medal No.6

加濕度都幾好..
教一半流量都可以將濕度升到88%.. 唔錯.. ^^
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
斧螳~~~

Medal No.1 Medal No.2 Medal No.3 Medal No.4 Medal No.5 Medal No.6 Medal No.7 Medal No.8

都唔係網上個部黎既
貸不對版喎
我覺得生命中最寶貴既係..螳螂
1生人點都係要養3朵花:蘭花,刺花,魔花
其次就係幽靈,苔蘚,小提琴,烏頭螳,小魔花
唔想煩就養美國大草螳螂啦(單性繁殖)
我要令你地中哂螳螂毒

VIP

後尾有條LINK 係另一部..
因為呢部可以拆開個頂蓋..
原先果部無右..
所以最後揀呢部.. ^^
一部左D.. 但儲水量多一倍
斧螳~~~

Medal No.1 Medal No.2 Medal No.3 Medal No.4 Medal No.5 Medal No.6 Medal No.7 Medal No.8

原來係咁{:9_758:}
但我都係中意開頭個部...好靚{:9_673:}
我覺得生命中最寶貴既係..螳螂
1生人點都係要養3朵花:蘭花,刺花,魔花
其次就係幽靈,苔蘚,小提琴,烏頭螳,小魔花
唔想煩就養美國大草螳螂啦(單性繁殖)
我要令你地中哂螳螂毒

VIP

我都鍾意..
但問題係唔送落黎.. ><

依家果部用左十個鐘啦..
都係用左4份一水.. 呵呵~~
KEEP 到90%以上.. 正..
斧螳~~~

儲水量同輸出量對使用時數有直接影響喎

若果百份百輸出,
呢部每小時用大約80ml
可以用到12個鐘,
教細d可以用耐d喎

而且使用位置只係種花位的話,
都夠用。

等我遲d再問問個賣家多d資料先 ...
hksaiman 發表於 2010-9-22 21:57

下...用到12個鐘係指d水...?
唔會係機能掛

Dear hksaiman,
請問最後有沒有訂到?

想問下ching你呢部買左幾多錢???

VIP

以前匯率計.. 大約100蚊度..
依家連運費... 大約120至130..
香港買都差唔多價.. ^^

我手上仲有幾個造霧器.. 不過係放係一盆水入面果種..
有興趣可以PM我
斧螳~~~

同機一樣效果?

VIP

若果放係高D 位.. D霧會慢慢飃出黎..
但始終無一部部機咁好..

睇自己需要啦..
價錢都係考慮因素..

(機平均都要100至150... 淨係個頭就好平.. 幾十蚊就有..)
斧螳~~~

感同ching你買個頭要幾多錢錢?

http://www.ddon.url.tw/mist/spaup.htm

阿一?
你說造霧機是這型號嗎?

喱部睇落似幾好喎,唔知幾錢呢?

infinity 發表於 2011-12-7 02:26
喱部睇落似幾好喎,唔知幾錢呢?

http://tw.page.bid.yahoo.com/tw/auction/d59291301?u=Y1632749341